ba2
Logo

Fasiliteter

«For oss som driver med lederrekruttering, er profesjonalitet og diskresjon særdeles viktig. De ansatte i resepsjonen kan våre rutiner og bruker byggets fasiliteter slik at våre kandidater unngår å møte hverandre.» 

Tor Kristansen,
Detektor Executive Search,
leietaker i Bygdøy Allé 2 


Bygdøy Allé 2 er et moderne fullservicebygg som kombinerer tradisjon og historie med ny teknologi som forenkler og effektiviserer leietakernes hverdag. Den betjente resepsjonen fungerer som et internt servicepunkt, og gjør at både leietakere og besøkende blir tatt imot og ivaretatt på beste måte. 

Fra resepsjonen møter man en stemningsfull kaffebar med egen barista og fristende sandwicher, wraps og salater. Etter arbeidstid forvandles kaffebaren til en hyggelig møteplass og vinbar med lett servering. I denne etasjen kommer det også et stort møtesenter med alt av audiovisuelt utstyr, eget loungeområde og tekjøkken – alt tilrettelagt for byggets leietakere.

Resepsjon

Allrom

Møtesenter

Treningssenter

Bilparkering

Billader

Sykkelparkering

Sykkelreparasjon

Dusj & garderobe

Kaffebar

Bedriftsrestaurant

Møteromsmat

Park

Applikasjon

Resepsjon

Allrom

Møtesenter

Treningssenter

Skjorterens

Bilparkering

Billader

Sykkelparkering

Sykkelreparasjon

Dusj & garderobe

Kaffebar

Bedriftsrestaurant

Møteromsmat

Park

Applikasjon

Kaffebar på dagtid, vinbar på kvelden

En kaffepause

Stort og variert bespisningstilbud

Første etasje rommer Høyblokkens imponerende allrom med mulighet for inntil 100 personer, med en bred, flott amfitrapp. Her har byggets leietakere et unikt, stort rom tilgjengelig for fellesmøter, presentasjoner og kundearrangementer – og et senter for kunnskapsdeling.

Booking av møterom og multirom skjer enkelt med byggets egen app.

Eiendommen huser også BA2 Centre som er Bygdøy Allé 2 sitt attraktive kontorhotell for fleksibelt arealbehov. Her har man mulighet for å leie faste plasser eller ekstra lokaler for kortere perioder. Det skal være enkelt å få det som man vil!

Bedriftsrestauranten i Bygdøy Allé 2 er kjent for å holde et meget høyt nivå – nå siktes det enda høyere med et helt nytt serveringskonsept som gir leietakerne et godt tilbud fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Her bestilles også all servering til møter og konferanser via en app. 

Bedriftsrestaurant (midlertidig rendering)

Treningssenter

Sosial sone


Hydroparken


Hydroparken ved Solli plass er et populært rekreasjonsområde for leietakerne i Bygdøy Allé 2. Parken er offentlig tilgjengelig, men eies og drives av Norsk Hydros Pensjonskasse, slik som Høyblokken. De vakre murene i naturfarget rullestein er laget av billedkunstneren Odd Tandberg, som også har gjort flere utsmykninger inne i Høyblokken. 

Kreditere video: Grindaker og Fotograf Damian Heinisch

Interessert?

 

Forbehold
Personvern
Copyright © 2022

Logo

 

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på oppdrag av Norsk Hydros Pensjonskasse og Malling & Co Markets

Logo