ba2
Logo

Velkommen til Bygdøy Allé 2

en bauta for norsk næringsliv

Vi ønsker BDO velkommen til BA2 med innflytting høsten 2024!

Det internasjonale revisjons- og rådgivningsselskapet BDO skal de neste 10 årene leie11 etasjer
i BA2. Bygget blir nå gjenstand for en omfattende rehabilitering, og vil være innflyttingsklart
1. oktober 2024.

«Dette bygget vil levere alt vi drømmer om. Vi er svært fornøyde med å ha landet på dette historiske bygget som nå blir renovert og vil levere høy kvalitet i alle ledd.»

Roger Telle-Hansen,
leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor

Bygdøy Allé 2 er ett av de mest betydningsfulle kontorbyggene i Oslo, med en kjent historie som hovedkontor for Norsk Hydro. Nå skal Høyblokken på 14 etasjer, samt to underetasjer, revitaliseres til et moderne kontorbygg med alle fasiliteter.

Hovedinngang og resepsjon

Kontor

Beliggenhet


Med kollektivknutepunktet Solli plass som nærmeste nabo, har Bygdøy Allé 2 en perfekt beliggenhet. Herfra går det trikk og buss i alle retninger, og det tar bare fem minutter å gå til Nationaltheatrets vestre inngang som leder til alle T-banelinjer, bussruter, tog og flytog.
 

Fasiliteter


Bygdøy Allé 2 er et moderne fullservicebygg, som kombinerer tradisjon og historie med ny teknologi, som vil forenkle og effektivisere leietakernes hverdag.

Ny bedriftsrestaurant, kaffe-/vinbar, treningssenter, garderober og god parkeringsdekning for sykkel og bil er med på å gjøre Bygdøy Allé 2 til et godt sted å jobbe og være.
 

Bedriftsrestaurant

Historie


Bygdøy Allé 2 er ett av Oslos mest markante og ærverdige kontorbygg med en stolt industrihistorie. Bygget og Hydroparken sto ferdig i 1960 og ble tegnet av den kjente arkitekten Erling Viksjø. Han engasjerte Carl Nesjar som kunstnerisk rådgiver, og Nesjar fikk de to stjernekunstnerne Jacob Weidemann og Odd Tandberg til å utsmykke bygget og Hydroparken.
 

Arkiv: Bygningsfasade

«Bygdøy Allé 2 er fantastisk ingeniørkunst. Vi skal sørge for at arkitekt Erling Viksjøs visjon for bygget blir ivaretatt, og samtidig modernisere bygget for fremtidens behov.»

Cathrine Vigander,
Sivilarkitekt og daglig leder i Element

 

Forbehold
Personvern
Copyright © 2022

Logo

 

Denne prospektnettsiden er utarbeidet av Pulse Communications og Plyo på oppdrag av Norsk Hydros Pensjonskasse og Malling & Co Markets

Logo